Timp liber

Cumpărături din confortul fotoliului de acasă
Priorităţile tale sunt cele mai importante pentru noi. Ştim că tu şi cu prietenele tale, cumpăraţi regulat produse similare cu cele pe care Oriflame le oferă, precum crema şi loţiuni pentru îngrijire, produse de make-up, parfumuri, şi nelipsitele şampoane, geluri de duş, deodorante, sau pastă de dinţi. Dar de ce atâta alergătură pentru cumpărături prin frig sau caniculă, ploi sau zăpadă, aglomeraţie şi blocaje în trafic?
Lasă-ne să facem noi totul pentru tine! Cumpărăturile au farmecul lor, dar totusi, să pierzi ore întregi uitându-te prin magazine pentru produsele de îngrijire personală sau pentru cadoul potrivit celor dragi, chiar nu are farmec… ?

De ce să nu stai în confortul fotoliului de acasă… bucurându-te de reducerile Oriflame?

2,4 ore, am calculat, câştigi, în medie, dacă îţi faci cumpărăturile de la Oriflame. De unde până unde atât timp? E simplu: nu mai trebuie să te îmbraci, să ieşi în oraş, să mergi la supermarket sau să cauţi un magazin specializat. Nu mai calculăm eventualele blocaje în trafic.

Mai simplu, mai rapid, mai eficient
Online e mai simplu! Răsfoieşte catalogul în pauzele tale; Intri pe siteu Oriflame; poţi alege şi compara online produsele din ofertă. Ai preţuri şi stocuri actualizate în timp real şi prezentări complete ale produselor, fotografii  şi opinii ale clienţilor care au cumpărat şi folosesc deja produsele noastre, şi, cel mai important, este deschis la orice ora, în orice zi.

Livrarea se face direct către ţine, la adresa dorită, fie la domiciliu, fie la serviciu, la şcoală, sau acolo unde eşti plecată în vacanţă. Plăteşti exact cum vrei: la livrare, online, sau când ai timp, în următoarele 18 zile, la unul dintre partenerii noştri.

Vrei să câştigi bani în plus şi să petreci mai mult timp cu cei dragi?

Ca reprezentant în afacerea Oriflame este uşor să găseşti echilibrul între viaţă profesională şi personală. Vei avea timp pentru educaţie, hobby-uri, călătorii şi, bineînţeles, prieteni! Hai să parcurgem împreună toate beneficiile, pentru a afla cum poţi să te bucuri de ele:

Timp pentru studiu
Educaţia este o etapă esenţială pentru carieră si dezvoltare personală. Ai nevoie de timp dacă vrei să participi la cursuri, să citeşti şi să te pregăteşti pentru examene. Afacerea Oriflame îţi permite să-ţi planifici ziua în funcţie de activităţile cu scop educaţional.

Nu uita de pasiunile şi hobby-urile tale
Stabilirea unui program personalizat de lucru îţi va permite să-ţi strecori şi activitățile relaxante în timpul zilei. Poţi să-ţi adaugi în program o pauză de două ore sau poţi, de asemenea, să-ţi testezi abilităţile în domenii la care ai visat dintotdeauna, precum artă, design de interior, dans, fitness sau orice altă arie care te interesează.

Petrece timp cu cei dragi
Mediul nostru personal ne oferă echilibrul şi motivația necesară pentru tot ceea ce facem. Având un job full-time, este mai dificil să petreci timp cu familia şi prietenii. Afacerea ta Oriflame îţi permite să fii alături de oamenii dragi.

Timp pentru a călători şi pentru a-ţi face noi prieteni
Afacerea Oriflame este varianta optimă pentru cei care iubesc călătoriile. Dacă lucrezi susţinut şi îţi atingi obiectivele, atunci vei putea să-ţi iei o pauză bine meritată, în care să te răsfeţi.

Cu toţii suntem de acord că nu poţi fi productiv tot timpul petrecut la birou, de aceea este util să iei o pauză, să-ţi încarci bateriile şi apoi să te întorci la lucru. Alătură-te acum!

Devino reprezentant Oriflame

Devenind Reprezentant Oriflame ai beneficii chiar din prima zi: primesti reducere de pana la 40% pentru produsele pe care le comanzi si produse cadou la inscriere.
Completeaza formularul de inscriere Oriflame si te vom contacta in maxim 48H pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a incepe.
Catalogul Oriflame il vei primi gratuit prin posta!

Formular de inscriere