Despre noi

Oriflame este o companie suedeza care s-a impus pe extrem de bine pe piata de frumusete, devenind principalul furnizor de produse cosmetice prin vanzaare directa, din intreaga lume. Diferenta dinre Oriflame si alte companii concurente este faptul ca prin Oriflame, oricine poate sa se bucure de castiguri financiare si de produse cosmetice de cea mai buna calitate.

Dovada clara suntem chiar noi, reprezentantii acestui website. In cei peste 20 de ani de cand am luat contact cu Oriflame, am reusit sa transformam activitatea de reprezentant al companiei suedeze intr-o mica afacere de familie.

Fiind intr-o situatie financiara nu tocmai roz, am cautat o solutie care sa ne ofere un castig suplimentar, care sa permita intretinerea unei intregi familii, in conditiile in care un singur salariu era insuficient.

Oriflame a aparut in viata noastra fara a ne oferi incredere la inceput, insa cu timpul, s-a transformat intr-o sursa sigura de venit si chiar intr-o sursa de vacante si de distractie. Astazi, ne mandrim cu o experienta vasta si cu prezenta in retea a doi membri importanti ai familiei noastre: mama si fiica. Ne bucuram din plin de activitatea pe care o fcem si putem sa bifam foarte multe reusite:

  • Avem diverse titluri, diplome si premii obtinute pentru seriozitate;
  • Am reusit sa vedem locuri impresionante din intreaga lume, cum ar fi Rio de Janeiro, Sevilla, Tenerife sau Atena;
  • Am participat la evenimente inedite oferite de Oriflame si am cunoscut oameni cu renume mondial, cum ar fi Demi Moore.

In prezent, cea care a luat decizia de a se inscrie in Oriflame are peste 60 de ani si se bucura inca de o activitate intensa si de toate beneficiile enumerate mai sus. Drumul catre succes nu este unul usor, insa exista si este pavat deja de toti cei care au construit cea mai mare companie de cosmetice din lume.

Daca vrei sa te inscrii ca reprezentant Oriflame, ai o multime de avantaje si instrumente pentru a genera vanzari, precum si reduceri substantiale la produse, de pana la 40%.