Câștigi Bani

Îţi doreşti să ai un stil de viaţă liber, confortabil, cu satisfacţii profesionale? Câştigă bani în plus pentru a-ţi construi o carieră în domeniul frumuseţii, tu decizi cât de departe vrei să ajungi şi ce stil de viaţă vrei să adopţi. Ai un singur pas, alătura-te echipei Oriflame!

Oriflame îţi oferă trei moduri prin care poţi câştiga bani:

 1. Câştigi prin promovarea catalogului

Câştigi din vânzările către prieteni şi cunoştinţe. Mulţi Consultanţi afirmă că este foarte simplu – simpla prezentare a catalogului aduce şi vânzările. Nu sunt necesare cunoştinţe speciale de vânzare directă. De fapt, marea majoritate a consultanţilor noştri nu s-au ocupat nicio dată de vânzare directă. E simplu! Prezinţi catalogul şi preiei comenzile de la prieteni, vecini, colegi, care vor aprecia acest lucru ca fiind un mod simplu, personal şi eficient de a face cumpărături. Nu se impune o valoare minima a comenzii, doar ca reducerile se vor aplica in funcţie de următoarele praguri valorice (preţ catalog):

  • 0% : pentru comandă sub 70 lei;
  • 23% : pentru comandă intre 70 – 299 lei;
  • 30% : pentru comandă intre 300 – 599 lei;
  • 40% : pentru comandă peste 600 lei;

 

2. Faci economie când cumperi produse Oriflame

În calitate de Consultant sau Reprezentant Oriflame, beneficiezi de discount atunci când cumperi produsele Oriflame pentru tine şi familie.

3. Intră în afacere! Câştigi şi mai mult prin crearea unei echipe

Câştigurile vor spori dacă inviţi şi pe alţii să se alăture echipei tale. Poţi câştiga până la 21% din vânzările fiecărui membru din echipă. Astfel, poţi obţine câştiguri substanţiale şi independenţă financiară.

Fie că doreşti să economiseşti bani la produsele cumpărate pentru tine şi familia ta, fie să câştigi un venit suplimentar sau să îţi dezvolţi o carieră şi o afacere pe cont propriu, la Oriflame poţi face toate acestea fără mari investiţii. Tu decizi cât de departe vrei să mergi! Noi suntem aici pentru a te ajuta, pas cu pas.

Fii propriul tău şef, câştigă bani dintr-o activitate care îţi place.

  • Inspiră-te şi ia exemplul altor femei din toată lumea care au devenit reprezentanţi Oriflame şi au reuşit în viaţă.
  • Ia-ţi viaţa în propriile mâini, construieşte-ţi o afacere, formează o echipă împreună prietenii tăi. Aşa vei avea şi bani şi distracţie.
  • Economiseşti bani beneficiind de reduceri substanţiale la cumpărarea produselor Oriflame.

Devino reprezentant Oriflame

Devenind Reprezentant Oriflame ai beneficii chiar din prima zi: primesti reducere de pana la 40% pentru produsele pe care le comanzi si produse cadou la inscriere.
Completeaza formularul de inscriere Oriflame si te vom contacta in maxim 48H pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a incepe.
Catalogul Oriflame il vei primi gratuit prin posta!

Formular de inscriere