Te distrezi și călătorești

În calitate de consultant Oriflame ai şansa să întâlneşti alţi oameni interesanti şi pasionaţi de frumuseţe şi afaceri, ca şi tine, în timp ce te distrezi. Deja sună bine, nu-i aşa?

Vei avea sprijinul consultanţilor care şi-au clădit afaceri de succes şi acum instruiesc noi consultanţi pentru o carieră de succes. Învaţă despre cele mai recente trenduri în frumuseţe, într-un mediu prietenos, cu oameni frumosi şi participă la training-uri pentru dezvoltarea aptitudinilor personale şi profesionale.

Mulţi oameni ne împărtăşesc cu bucurie, că experienţa dezvoltării personale trăită în cadrul propriei afaceri este aproape la fel de importantă ca şi satisfacţia financiară.

Visul comun al oamenilor este să călătorească în toată lumea. Cunoscând succesul alături de Oriflame, ai şansa să călătoreşti în locuri exotice şi să participi la conferinţe internaţionale. În timpul unui an, ai posibilitatea să te alături unor evenimente şi seminarii incitante sau chiar petreceri memorabile. Mai mult decât atât, meritele tale sunt recunoscute şi apreciate şi tu îi ajuţi şi pe alţii să-şi atingă visurile.

Peste 350 de Reprezentanţi şi Lideri Oriflame din România participă anual la conferinţe internaţionale şi îşi fac până la 4 sau chiar 5 vacanţe împreună cu Oriflame în locaţii cât mai exotice, în hoteluri luxoase, cu servicii complete şi petreceri memorabile, evenimente de gală, si multe altele, iar toate acestea GRATUIT ca urmare a muncii şi pasiunii depuse în afacerea Oriflame. Intră şi tu în acest grup, este foarte simplu!

Citeşte mai multe despre călătoriile la care poţi participa chiar şi tu dacă te înscrii acum Reprezentant Oriflame! Fără tragere la sorţi!

Oriflame îţi îndeplineşte visurile, cu o investiţie minima, câştiguri excepţionale şi fără riscuri.

Devino reprezentant Oriflame

Devenind Reprezentant Oriflame ai beneficii chiar din prima zi: primesti reducere de pana la 40% pentru produsele pe care le comanzi si produse cadou la inscriere.
Completeaza formularul de inscriere Oriflame si te vom contacta in maxim 48H pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a incepe.
Catalogul Oriflame il vei primi gratuit prin posta!

Formular de inscriere